Savbuk

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Hvis du ofte saver dit eget brænde, kan en savbuk være en god investering. En savbuk giver dig nemlig mulighed for at fastgøre store stykker træ til bukken, så du nemmere kan holde styr på det, du skal save i.

Det er praktisk både for dig, der kun bruger træ en gang imellem til brændeovnen samt for dig, der varmer op med træ vinteren igennem.

En savbuk gør det nemlig mere sikkert at save træ med motorsaven, for de store stykker træ vil ligge godt og sikkert i din savbuk, så du kan holde helt styr på den farlige motorsav.

På den måde bliver det også sjovere og nemmere at save brænde, og du slipper for at bøje dig forover i en ukomfortabel position, når du har startet motorsaven.

Er du på udkig efter andet værktøj til boligen eller haven? Så kan du læse med på vores hjemmeside og finde mere inspiration.

Savbuk til andre gør det selv-opgaver

En savbuk er egentlig bare 4 ben, der foldes ud, så du får en solid og stabil holder. Derfor kan en savbuk også bruges i andre sammenhænge end brændesavning. Hvis du eksempelvis investerer i to savbukke, kan du improvisere et praktisk arbejdsbord i haven eller et andet sted, hvor du har gang i et byggeprojekt.

Her skal du bare slå dine savbukke ud og lægge en plade af eksempelvis krydsfiner over, og så har du en praktisk arbejdsoverflade, hvor du kan bore, hamre og save i en komfortabel højde.

Også hvis du har store emner, der skal arbejdes på, er savbukke rare at have ved hånden. Det kan være, hvis du skal save i en lang stolpe til et byggeprojekt, hvor du kan spænde stolpen fast over to savbukke, så du nemmere kan komme til at arbejde på det store stykke træ på en sikker og komfortabel måde.