Rejseseng

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

En rejseseng er guld værd for enhver børnefamilie. Uanset om du venter dit første barn eller måske allerede har et eller flere børn i forvejen, vil du få brug for en eller flere rejsesenge, når familien skal på tur – fx en forlænget weekend hos familien, camping m.m.

Det er derfor altid en god idé at være ude i god tid inden jeres ferie, så I kan finde en god rejseseng og måske også finde andre nyttige ting, der vil gøre rejsen nemmere for jeres familie.

Sådan vælger du den rigtige rejseseng

Men hvordan er det nu lige, at du vælger den rigtige rejseseng – og hvad skal du være opmærksom på?

  • Fleksibilitet – først og fremmest skal din rejseseng være nem at tage med på farten. Derfor er det godt givet ud at investere i en seng, der nemt kan foldes sammen, og som ikke er alt for tung.
  • Størrelse – køb en rejseseng, der passer til dit barns størrelse. Mange senge tåler fx en bestemt vægt, og du skal derfor løbende skifte den ud i takt med, at dit barn bliver ældre.
  • Sikkerhed – ofte kan du læse mere om de konkrete sikkerhedsgodkendelser fra fx EU, når du vælger din rejseseng.
  • Madras – komfort er afgørende, når du vælger en rejseseng for dit barn. Husk derfor at vælge en madras med en god tykkelse. Denne købes ofte ved siden af sengen, da denne typisk blot er udstyret med en lille tynd madras.

Er du i tvivl om valget af rejseseng? Tag fat i din mødregruppe, nogen fra din familie etc. og spørg andre til råds! Derudover kan du ofte få professionel vejledning både i de fysiske butikker, men også når du handler online.

Køb din rejseseng brugt og spar penge

Der er mange udgifter forbundet med at have børn. Netop derfor kan det være en god idé at være tilbudsjæger, når du skal ud og investere i en rejseseng.

Ofte kan du finde en masse gode, brugte rejsesenge til ingen penge – fx online gennem diverse sociale medier, i genbrugsbutikker eller på et loppemarked. Derudover kan du altid spørge dine nærmeste venner, kollegaer eller din familie, om der måske er nogen, der ligger inde med en rejseseng, som de gerne vil af med. Det er blot endnu en god grund til, hvorfor det kan betale sig at holde et vågent øje og være ude i god tid, når du køber din rejseseng.