Raclette

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Bliver du også altid lidt vemodig, når efteråret nærmer sig – og det er fortid med grillpølser og kolde øl? Selvom vejret bliver gråt og trist, så er det altså ikke nødvendigt at vinke farvel til grillen.

En raclette er en grill, som kan bruges indenfor på spisebordet. Det er en ufattelig hyggelig spiseform, hvor man sammen med familie og venner kan sidde omkring bordet og grille. Det kan hurtigt drage accessioner til den ligeledes ultrapopulære fondue, som i stedet er baseret på smeltet ost.

På en raclette kan man både grille kød, brød, grøntsager – og ja endda også desserter. Mulighederne er ufattelig mange, og det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser. Alle omkring bordet bliver udstyret med deres egen lille pande, hvor man kan tilberede sin mad på – og på denne måde sammensætte sin helt egen ret. Det er uden tvivl noget, som vil vække begejstring hos både store og små.

Raclette er ekstrem populært i Schweiz og dele af Frankrig. Ordet raclette stammer også fra det franske, racler, der betyder ”at skrabe”.

Hyggeligt samvær med alle favoritretterne

En raclette er en slags elektrisk bordgrill, som altså ikke bringer nogle fare indendørs. Så bare rolig, du kan trygt anvende din raclette både ude- og indendørs. De små stegeplader kan man fylde med al ens yndlingsfyld. Derfor er det også helt perfekt til gæster.

Har du før prøvet at servere noget ved middagsbordet, som ikke faldt i alles smag? Dette er altså fortid med en raclette. Herunder har vi opridset nogle ideer, som du kan tage med dig videre:

Forret: Stegte rejer m. ristede svampe og grillede squash
Hovedret: Små steaks med grillede grøntsager og til børnene små hjemmelavede pizzaer, hvor de kan sammensætte deres eget fyld.
Dessert: Grillede ananas eller andet frugt.

Men mulighederne er altså utallige – og det kan kombineres på et utal af måder. Det er desuden også den oplagte gaveidé til madelskeren, som holder af at lege med nye kulinariske udtryk. Herunder har vi samlet nogle af de bedste racletter på markedet, som er af god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Hvis du ønsker at opfriske dit køkken yderligere med nyt udstyr, så klik gerne videre ind på vores webside, som bugner af forskellige ting til køkkenet og boligen generelt.