Gyngestativ

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Som barn findes der ikke noget bedre end at have muligheden for at komme ud i haven, når vejret er godt. Haven byder på et væld af muligheder for udforskning, da havens forskellige planter og små kroge giver ideelle betingelser for nye eventyr.

Du kan som forælder også være med til at gøre haven endnu mere interessant for dit barn. Du kan udstyre haven med forskellige børnevenlige installation og forskelligt legetøj, og her er et gyngestativ naturligvis en af de helt store klassikere.

De fleste børn elsker at gynge, og det er noget, som både piger og drenge kan få mange timer til at gå med. Derfor kan det også være det helt rette valg til din familie at købe et gyngestativ, som vil give dine børn endnu mere lyst til at komme udenfor og lege.

Du kan også finde mange andre sjove og praktiske ting til haven, som kan gøre livet udenfor sjovere og nemmere for både dig og dine børn. Du kan læse mere her og få inspiration til dit næste indkøb til haven.

Hvilke gynger kan du vælge?

Når du har købt et gyngestativ til haven, har du pludselig en masse muligheder for at installere forskellige gynger. Gyngestativet er jo bare det stativ, der holder gyngerne, og da det er forholdsvis billigt at købe forskellige gynger, har du rig mulighed for at vælge forskellige slags og skifte til nye senere hen.

Du kan selvfølgelig købe et klassisk gyngesæde, som er den, de fleste kender. Denne gynge er nemt at gynge på for de fleste, og den er et sikkert valg til de lidt større børn.

Hvis du helt små børn, kan en babygynge til gengæld være et godt valg. Også små babyer kan få meget sjov ud af at svinge frem og tilbage på en gynge, men her skal der naturligvis være et andet fokus på sikkerhed end ved den klassiske gynge. Derfor sørger en babygynge for, at dit lille barn kan sidde godt og sikker, selvom barnet bliver skubbet frem og tilbage.

En dækgynge er en anden type af gynge til de lidt ældre børn, som også giver et væld af muligheder for sjov og leg. En dækgynge kan både bruges ved at sidde på at stå op på, og så kan der også typisk være plads til to.

Hvis dine børn elsker at svinge sige i arme og ben, kan en trapezgynge også blive en del af dit gyngestativ.