Gulvspejl

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.


Spejle er fast inventar i de fleste danske hjem, hvor spejlene gør det muligt at sætte håret og få styr på skjortekraven, inden du skal videre på arbejde eller i skole. Spejlene er vigtige for at få styr på alle de små detaljer i hår, makeup og så videre, men nogle gange er det også vigtigt at kunne skabe det store overblik.

Det er praktisk at kunne se hele kroppen, inden du forlader hjemmet, så du kan se, om bukserne sidder, som de skal, og så du nemt kan vurdere, om der er sammenhæng mellem alle elementerne i dagens outfit fra top til tå.

Et sådan overblik er svært at få med et normalt spejl i en lille størrelse, og netop derfor kan et gulvspejl være en god investering for dig, der gerne vil have et stort spejl med masser af plads til at se dig selv i. Et gulvspejl et stort spejl, der enten kan stå selv på gulvet eller hænges fast på væggen. Fælles for begge typer er, at de er store spejle mellem 100 cm og 200 cm i højden, så du får god plads til at overskue hele din krop.

Måske er du i stedet på udkig efter andre praktiske og stilrene elementer til din bolig? Så kan du læse med her og finde inspiration til dit næste indkøb til boligen.

Gulvspejle til soveværelset, entréen og badeværelset

Et gulvpejl er det mest praktiske spejl, du kan købe til din bolig, og derfor er det rart at have spejle flere steder i hjemmet. De store spejle er ikke nemme at flytte rundt på, men du kan have brug for at spejle hele kroppen flere steder i hjemmet.

Et gulvspejl er først og fremmest en god investering til soveværelset eller dit walkin-closet, hvor du hver dag klæder dig på. Her sørger et gulvspejl for, at du kan se, om tingene sidder, som de skal, så du kan komme videre med dagens program med masser af selvtillid.

Men hvad gør du så, når overtøjet skal på, og du igen har brug for det stor overblik over både sko, halstørklæde, jakke og så videre? Her er det naturligvis upraktisk at gå tilbage til soveværelset, og derfor kan et gulvspejl også være en god investering til en ledig væg i entréen, så du kan være helt sikker på, at alt overtøjet sidder perfekt, inden du bevæger dig ud ad døren.