Dobbeltseng

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Hvis du gerne vil give din krop de bedste betingelser for at slappe af og hvile, så du kan vågne op med masser af god energi den næste dag, skal du sørge for at købe en god seng. Sengen spiller en stor rolle i alle menneskers liv, og hvis du skal dele den med en anden, skal du naturligvis have en god og stor dobbeltseng.

I dobbeltsengen er der plads til både dig og din udkårne, så I kan sikre det vigtige nærvær og på samme tid få nok plads til at vende og dreje jer uden at forstyrre hinanden under søvnen.

Hvis du er på udkig efter andre møbler eller andet inventar til din bolig, kan du læse mere på vores hjemmeside her. Her har vi samlet en masse god inspiration, som du kan gå på opdagelse i, når du skal købe ting til boligen.

Vælg en dobbeltseng i den rette størrelse

Når du køber ny seng, er det afgørende, at du tænker over størrelsen og får valgt den rette. Det gælder især, når der er tale om en dobbeltseng, da det hurtigt kan blive irriterende at sove sammen, hvis der ikke er plads nok.

I den forbindelse skal I naturligvis tænke på, hvor meget I fylder hver især, og det gælder både i længden og i bredden. Du kan købe dobbeltsenge i mange forskellige bredder, mens du også kan købe ekstra højde, hvis du har en lang krop.

Du skal også tænke på, hvor meget du og din partner har for vane at bevæge jer i løbet af natten. Hvis du er typen, der gerne vil have god armplads og gerne vender og drejer dig om natten, kan det betale sig at vælge en dobbeltseng med en bredde på mindst 160 cm.

Vælg den rette hårdhed

Når størrelsen er på plads, skal du også tænke på, om du skal have en hård eller en blød dobbeltseng. Du skal med andre ord kigge på madrassen, da alle madrasser har forskellige fastheder, og det har stor betydning for, hvordan sengen føles.

Her skal du både tænke på dine personlige præferencer, men generelt skal du tænke på, at en blød madras passer bedst til mennesker med en lav kropsvægt, mens de hårdere madrasser er et godt valg for mennesker med en højere kropsvægt.

Du kan også vælge en dobbeltseng med to forskellige madrasser, hvis du og din partner har forskellige krav til sengens fasthed.