Boksebolde

Annonce

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

Mangler du noget at slå på? Så er boksebolde et godt valg. Med boksebolde kan du træne boksning eller anden sport, hvor du har brug for at træne spark og slag hjemme i privaten eller i klubben. Med en boksebold kan du lave mange forskellige slags træning, hvor det handler om at forbedre slå- eller sparketeknik uden, at det går ud over andre. Du skal bare huske også at passe på dig selv. Det kræver en vis teknik at slås med en boksebold uden at tabe. Boksebolde er tunge, og hvis du får givet den et slag eller et spark, så den bliver sat i svingninger, risikerer du, at den kommer tilbage og rammer dig. Den slags kan godt give blodtud og blå øjne. Især de små speed bags, som hænger fra loftet, kan bevæge sig meget hurtigt og slå igen, før du opdager det.

Boksebolde kommer i forskellige størrelser og typer. Du kan få boksebolde til børn og i mange forskellige størrelser op til de største, som er på størrelse med en voksen mand, og som vejer 40-50 kg. Du kan få boksebolde, som skal hænge i loftet, og du kan få boksebolde, som skal stå på jorden. Hvilken type, du skal have, afhænger af, hvad du skal bruge den til, din styrke og din erfaring med at træne med boksebolde.

Husk udstyret når du bruger boksebolde

Hvis du skal træne slag på din boksebold, er det vigtigt med det rigtige udstyr, så du ikke kommer til skade. Du skal eksempelvis sørge for at have nogle ordentlige handsker, så du kan passe på dine hænder og håndled.

Boksebolde kan være fyldt med forskellige ting, lige fra sand og bomuld til fyld, du selv vælger. Fælles for fyldet er, at det er meget hårdt for dine hænder og håndled. Især hvis du slår hårdt og måske rammer skævt, kan det gå galt. Derfor skal du være sikker på din teknik, før du giver dig i kast med at slå hårdt på boksebolde.

Når du køber en boksebold, skal du huske at gøre dit forarbejde godt. Du skal overveje, hvad dit behov er og hvilken slags boksebold, du har brug for. Og så skal du undersøge markedet og sørge for, at den boksebold, du vælger, er i en kvalitet, som kan holde til at få tæv. Husk også at tjekke ophænget og dit loft, som skal kunne holde til vægten.