Badekar

Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.

En tur under bruseren er en del af dagligdagen for de fleste mennesker. Badet er her forbundet med noget praktisk, men hvorfor ikke tage badeoplevelsen til det næste niveau ved også at bringe velvære og hygge ind på badeværelset?

Det kan du gøre med et badekar, der vil give dig helt nye muligheder, når det komme til wellness og afslapning derhjemme.

Du kan også opgradere dit hjem med andre lækre produkter, som vil gøre din hverdag nemmere eller mere komfortabel. Læs mere her og find inspiration til dit næste indkøb.

Selvforkælelse i det daglige

Når du kommer hjem fra arbejde efter en lang og hård dag, hvor ryg, ben og arme er ømme helt ind til knoglerne, handler det om at slappe maksimalt af, så du kan lade op til at møde på arbejde igen dagen efter.

Her findes der ikke noget bedre end at tænde for den varme hane til dit eget badekar, hvorefter du kan sænke din trætte krop ned i det dampende varme vand. Varmt vand har en helt særlig virkning på kroppen, og du vil således straks mærke roen sprede sig til alle dine muskler, når du sænker dig ned i dit badekar.

Har kan du læne dig tilbage, lukke øjnene og glemme hverdagens stress og jag for en stund, for i badekaret er det kun dig og din selvforkælelse, det handler om.

Med et badekar i hjemmet får du således helt nye muligheder for at nyde livet, og du kan også sagtens fylde karet op, selvom du ikke har været på arbejde. På en grå weekenddag findes der heller ikke noget bedre end at lade sig omslutte af badekarets varme vand, mens du kan glemme tid og sted og hygge dig til fulde i flere timer.

Forskellige typer af badekar

Når du skal købe nyt badekar, skal du først og fremmest afgøre, om du vil have et fritstående badekar eller et badekar til indmuring. Et fritstående badekar er nemmest at have med at gøre, det det kan placeres overalt på badeværelset, hvor det er hurtigt at installere. Det kræver dog et badeværelse med rigtig god plads, hvis du skal placere et badekar midt i rummet.

Et badekar til indmuring kræver lidt mere arbejde, da det som udgangspunkt skal mures ind i væggen. Her får du til gengæld en løsning, som er mindre pladskrævende, da badekaret kan placeres i et hjørne, hvor indmuringen giver en elegant løsning.