Airfryer

“Denne artikel er en annonce for de annoncører, der linkes til i artiklen. Alle links i artiklen er reklame-links.”

Elsker du også pommes friter, men ærgrer dig over mængden af fedt i de lækre kartoffelstænger? Så er der håb for dig med en airfryer. En airfryer er en olieløs frituregryde. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Med en airfryer kan du lave dine pommes frites og dine andre yndlingsretter ligesom du ville i en oven, bare uden, eller med meget lidt, fedtstof.

En airfryer fungerer ved hjælp af varmluft, som cirkulerer rundt om kurven, så hele indholdet bliver varmet op på en ensartet måde. På den måde kan du slippe for de fedtede pommes frites og nøjes med den gode smag og spise dem med god samvittighed.

Hvilken airfryer skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige airfyers derude, og det kan være svært at vælge hvilken en af dem, man skal købe. Du kan med fordel stille dig selv nogle spørgsmål, inden du går ud og investerer i den første, den bedste airfryer.

For det første skal du naturligvis overveje, hvad dit behov er. Hvor mange plejer du at lave mad til? Du kan få airfryers i forskellig størrelse, så der kan være plads til mad til en til to personer, og op til en familie i én omgang. Hvis I er en stor familie, eller I bare spiser meget, kan det derfor være en god ide at se på de store modeller. De store airfryers fylder på den anden side også mere i køkkenlandskabet, så hvis den kommer til at stå fremme, kan det godt betale sig at se på udseendet også.

Du skal også overveje hvilken slags mad, I plejer at lave i ovnen. Airfryeren fungerer i princippet som en varmluftsovn, så det er den slags retter, du skal overveje, om du kan lave i en airfryer. De forskellige modeller kommer med forskellige funktioner, så det er relevant at se på hvilke funktioner, du kan have brug for.

Det er ikke alle airfryers, hvor man kan tage kurven ud, men der er altid mulighed for forholdsvis let rengøring af delene. Ofte kan de dele, der bliver beskidte, tages ud og kommes i opvaskemaskinen. Muligheden for rengøring af apparatet er også værd at tage med i overvejelserne.

Og så er der naturligvis prisen. Den spænder vidt fra nogle hundrede kroner til flere tusind. Afhængig af dit behov og dine muligheder, bør du også overveje om du får, hvad du betaler for.